2019 kalendrar för att få dig att le hela året

där heck gick 2018?! Allvarligt. För mig gick det med en blixt. Jag upptäcker när jag blir äldre, nu den mogna åldern 55 år, år dragkedja med snabbare än någonsin tidigare. Med det sagt finns det inget som att välkomna i ett nytt år, fullt av intressanta möjligheter och minnen som ska göras. Och ett nytt år bör ha en enastående kalender, en som kommer att hålla dig road under de kommande månaderna.

Quarto förstår har ett fantastiskt val av kalendrar som kommer att charma för djurentusiaster samt … alla som har ett hjärta såväl som en humor.

Från llamas till kycklingar såväl som igelkottar till katter i området, kommer du att upptäcka en för en gillad och naturligtvis för dig själv. Duh. För mer information om varje kalender, klicka på bilden för att ta dig till Quarto förstår webbplatsen.

Så om du inte fick en Skookum -kalender från Santa i år, köp dig själv en idag eller leta efter dessa innovativa ädelstenar i butiker nu. Alla behöver lite lama -drama i sitt liv. Jag förstår att jag gör det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post