Networking Defined: Develop, Build & Foster Lasting Connections

av Khris Berry
30 juni 2017
Ginny The Groomer går in i den regionala livsmedelsbutiken samt blad med två nya förfrågningskunder samt löfte om rekommendationer för ett helt område. Vi alla förstår henne – och förundras över den enkelhet som hon presenterar sig för potentiella kunder, slår upp samtal med främlingar, samt begär hennes husdjurstylingtjänster. Ginny är en naturlig nätverkare.

Enligt Merriam – Webster -ordboken definieras ett nätverk som en sammankopplad eller sammanhängande kedja, grupp eller system. Vi producerar många nätverk runt oss för att navigera i våra personliga såväl som expertfrågor. Att bestämma dina egna nätverk såväl som exakt hur du kan använda dem för framgång kan erbjuda stora chanser för att utveckla, bygga och främja långsiktiga kontakter med kunder samt deras husdjur.

Att identifiera dina befintliga nätverk är ett utmärkt läge för att börja förstå värdet på individer såväl som deras plats i din expertkedja. Facebook har försökt att definiera avsnitten på din webb för dig – det erbjuder grupper baserade på dina intressen, hushåll och vänner, liksom till och med där du åkte till institutionen eller bor. Börja tro på exakt hur många olika nätverk du tillhör samt vad din funktion är i dessa.

Familjen såväl som goda vänner är en enkel plats att börja. Många nya groomers är beroende av dessa nätverk för att hjälpa dem genom mun till mun och hänvisningar. Om du är orolig för att prata med främlingar om dina tjänster, metod genom att berätta för människor i ditt närmaste och mest betrodda nätverk vad du gör. Vanligtvis fokuserar vi på våra svårigheter snarare än våra styrkor – berättar människor vad du är bra på!
Annonser

När du slutade vara bekväm att sjunga dina beröm till dina nära nätverk är det dags att grenas ut. Nätverk handlar om att göra det möjligt för människor att förstå dig såväl som att upptäcka om dem i omvänd riktning. På vår arbetsplats är jag vanligtvis svårighetsmedlemmar att upptäcka tre nya fakta, inte associerade med husdjur, om deras kunder på en dag. Denna begäran är vanligtvis nöjd med en vit utseende av panik, eftersom vi som husdjurspersonal är så fokuserade på husdjur att vi inte kommer ihåg att det finns en människa kopplad till dem.

Tillhandahållandet och taget av avslappnad konversation blir enklare med övningen. Att etablera djupa såväl som varaktiga kontakter med klienter kommer från att förstå dem bättre, liksom vice versa. Detta är inte tillåtelse att berätta för din föredragna klient alla detaljer om ditt nattliv eller dina senaste bilar och lastbilsreparation. Det finns en fin linje för att dela såväl som överdelning – lära det!

Nu har du tagit tag i nätverk bland dina nära hushållskretsar och vänner. Du är beredd att hantera nästa ljud på din webb. Befintliga kunder erbjuder värdefull information om dig såväl som dina tjänster. Fråga dina mest lojala kunder om de förstår någon som kan dra nytta av dina tjänster. Medan du är på det, fråga dem om det finns någon typ av metoder som du kan förbättra deras upplevelse – kunderna tycker verkligen om att känna som om de har input.

Nya kunder är lika med nya möjligheter. Helst har du slutat vara bekväm att tillhandahålla din personliga industri till dina befintliga kretsar. Nu är det dags att prova på dina senaste kunder. Det är en olycklig dag i vår organisation när vi hör ett sex månaders (eller längre) klientstat “Jag förstod inte att du erbjöd det!”

När vi hör detta uttalande betyder det att vi avstod från att göra en utmärkt uppgift med vår personliga reklam. Antingen berättade vi inte för dem om oss själva eller klienten ändrade kanalen på oss psykologiskt medan vi gjorde det. Hursomhelst missade vi en nätverksmöjlighet. Kunder är de mest upphetsade med oss när anslutningen är ny såväl som det är vår bästa tid att dela oss själva, vår utbildning och vår information med dem.

Den kompletta främlingcirkeln är normalt den svåraste nätverkscirkeln för människor att dyka in i. För säljare är det motsvarigheten till kallt kallande. Att närma sig en fullständig främling är skrämmande för många groomers. Varje person förstår någon med en hund. Be dem om deras föredragna hundhistoria. Jag tar alltid visitkort. Den som ser på distans om de har en hund, som en hund, eller till och med letar i två sekunder på min hund kommer att förses med en. Om de säger “Jag är ledsen, jag har ingen hund”, svarar jag normalt med “Förstår du någon som gör det?”

Vi online i en kultur där husdjur gradvis slutar vara ett sätt att leva liv; Husdjursägare bär hundutrustning eller har sin trogna goda vän tillsammans med mer såväl som fler aktiviteter. Gå tillfredsställa dem! Le och vara artig – du kan tillfredsställa en framtida lojal kund.

Nätverk kan bestämmas av ordboken som ett substantiv såväl som ett verb. Båda är korrekta och bör gälla digR livsmedelsbutiker. Ett nätverk är en grupp människor som du har anslutningar till: du tillhör redan ett brett nätverk av husdjursälskare; Förstå dem en åt gången. Som ett verb behöver nätverket att göra en anslutning. Bli upptagen, det finns en hel del anslutningar som ska göras! ✂

Khris Berry har inkluderats på marknaden för husdjurstjänster sedan början av 1990 -talet. Hon har haft grooming -butiker, ombordstigning av kennlar, liksom lydnadsutbildningsinstitutioner samt är en licensierad AKC Canine Great Resident Evaluator. Hon är grundare av See Area Grooming & Daycare som för närvarande driver 3 platser i två stater. Hennes vision har lett till att hon producerar en groomer-centrerad verksamhet som ger utbildning, en positiv arbetsatmosfär och fördelar för alla platser. Hon har såväl som tävlar i en rad evenemang med trådhåriga Vizslas inklusive dockdykning och lydnad.

Total

6

Andel

6

0

0

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post