Recension: Cats of the Times: Crazy Cat Articles from the New York Times

Omslaget till denna bok fångade mitt öga när jag såg den bläddra förbi min Facebook NewsFeed för några dagar sedan, och jag var tvungen att undersöka – och jag Visst är jag glad att jag gjorde det. Denna samling av kattberättelser och fotografier från The Times arkiv, som går tillbaka till 1872, är en skatt för kattälskare.

Med rubriker som “Fifty Cats slåss mot brandmän för att nå brinnande fisk”, “Psykolog finner katter är anarkister” och “Nyfiken svart katt stör opera; Går scenen i tragiskt ögonblick, ”den här boken, som också innehåller massor av underbara foton, är en fullständig glädje.

Eller kanske du hellre skulle läsa “Vem stal Egan’s biff?” (Tips: Den officiella musfångaren på en polisstation kan ha varit involverad i kaparen.) Sedan finns det “Smart Cat går med i Harvard Club och tycker om krabbkött och möss.” Eller vad sägs om ”katt och fågel förklarar vapenvila; senare använder tidigare som taxi? ”

Men detta är inte bara en bok om katter. Denna samling påminner oss också om hur tidningar brukade sättas ihop innan det fanns datorer. När det gällde att lägga ut ett papper var det ofta utbildat gissningar snarare än exakt vetenskap, och ofta skulle redaktörer behöva korta föremål för att fylla tomt utrymme på en sida. Några av berättelserna i boken är “shorts”, men andra är för långa och måste ha varit faktiska uppdrag från Times Newsroom.

Cats of the Times är tillgängligt från New York Times -butiken.

FTC -avslöjande: Jag fick den här boken från New York Times. Att ta emot den gratis kopian påverkade inte min recension. Alla recensioner på den medvetna katten kommer alltid att återspegla min ärliga åsikt, eller, i förekommande fall, Allegra och Rubys ärliga åsikt.

Inslagskung

«Giveaway: Morrocco Method 5 Elements Volcanic Dry Powder Cat Shampoo Prize Pack
Assisi Loop -vinnare februari 2017 »»

2 kommentarer om recension: Cats of the Times: Crazy Cat Articles från The New York Times

Janine säger:

17 februari 2017 kl. 9:09

Jag ser fram emot att läsa detta.

Svar

Gavin Mahaloo säger:

17 februari 2017 kl 02:10

På allvar är omslaget till denna bok ganska fantastisk som inte bara fångar någon ögon utan också ger en bra vibber att komma in i den.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post