De flesta destruktiva husdjursraser exponerade

Många destruktiva hundrasraser avslöjade

Senast uppdaterad den 19 september 2017 av valpläckor 1 kommentar
När du tror på doggie skada är du troligen foto rottweilers eller St. Bernards – hundar som är ganska stora och imponerande. Vad skulle du säga om jag sa till dig att en ny forskningsstudie har upptäckt att en av de minsta hundarna har upptäckts vara den mest destruktiva husdjursrasen?

x

Topp tio många destruktiva husdjur av husdjur

En ny forskningsstudie har utsatt för att Chihuahuas orsakar den mest skador under deras livstid. De tar upp den höga kostnaden genom att rippa eller missfärgas mattor, gräva upp blomsterbäddar samt skrapa eller tugga soffor. Alla husdjurshundägare förväntar sig lite skador från sin pooch men när du lägger till tiden såväl som beloppet för att rensa rengöring, såväl som att reparera det kan utgifter ett stort belopp. Chihuahuas typiska $ 1170 i skador under deras livstid.

Forskningsstudien av 2000 hundar upptäckte att de andra skyldiga som avrundar de tio bästa destruktiva raserna är Dachshund, Boxer, Dalmatian, Bulldog, Fantastic Dane, Husky, Beagle, Guideline & German Shepherd. 57% av husdjursägare i forskningsstudien uppgav att de har behandlats med hundskador i sitt eget hem, 13% gav också skador på någon elses -egendom. Mycket mer än en av fem uppgav att deras husdjur hade inkluderats i ett missöde som lämnade dem med en veterinärkostnad på typiskt 375 dollar.

Många husdjursägare försummar ytterligare kostnader när det gäller att ha en hund. Om du planerar att lägga till en husdjur i ditt hus kräver du att tänka på dessa extra kostnader ovanpå den typiska utfodring, vetting och leveransbehov.

Denna forskningsstudie inkluderar också de tio bästa destruktiva raserna: Staffordshire Bull Terrier, West Highland White Terrier, Yorkie, Spaniel, Whippet, Shih Tzu, Labrador, Jack Russell, Rottweiler samt Sheepdog. Tänk på att denna forskningsstudie bara uppfyllde 2000 hundar, ta den med ett saltkorn. Jag har förstått massor av destruktiva laboratorier som tror på bordsben som ingenting mycket mer än världens största tuggleksak.

Foto av WhatjeanLikes

Rekommenderad läsning:

Världens fulaste husdjurstävling 2014

Varför har hundar identifierat tungor?

8 metoder du kan hjälpa skyddsdjur utan att anta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Njursjukdom hos katterNjursjukdom hos katter

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore6 De många vanliga orsakerna till för tidig sjukdom och i vissa fall är döden hos katter cancer och njursvikt.