Hund som kör såväl som hundbloggning

som sitter på mitt kontor över en kopp kaffe är inte snarare exakt hur människor fotograferar livet för en “hundlöpare.” Men det är exakt hur jag producerar balans.

En del av min dag tillbringas och rusar och tappar vad North Dakota kastar mig.

Vintrarna kan ge oss -45 graders vindkraft. Nästa dag kan det vara 40 grader över noll. Det är troligt varför de flesta förhindrar North Dakota, liksom det är den extremt anledningen till att jag gillar det här. Det ständigt förändrade vädertillståndet tar mig varje dag. Det är aldrig tråkigt.

Hundarna oroar sig inte för vinden eller den varma eller snön eller översvämningen eller vindchillen eller regnet eller leran eller isen. De tar det som det kommer, liksom de hjälper mig att göra samma sak. Vi gillar det “där ute.”

Jag går till jobbet såväl som mina “kunder” är så glada att se mig, de gråter. Jag gillar varje såväl som varje hund jag tillbringar tid med, liksom de gillar mig. Hur är det för en positiv arbetsmiljö? ?

Men en liten del av min dag tillbringas vid mitt skrivbord med minst en hund vid mina fötter, ibland en katt. Ibland två katter.

Även om hundkörning betalar majoriteten av mina utgifter (för nu), så är jag så småningom författare. En författare som gillar hundar, liksom jag ständigt dras i denna riktning.

Jag lämnade mitt liv som arbetare på vår vardagliga tidning där jag inte spelade någon roll. Jag spelade verkligen ingen roll. Att bryta sig loss från denna börda har gjort det möjligt för mig att tro tydligare om mitt liv, ta fler risker, tröga ner, sätta fler mål och fokusera på det som verkligen betyder något.

Jag förstår att jag har turen att kunna erkänna och erkänna när jag är på väg.

När mitt liv är obalanserat kan jag inte hjälpa någon. Jag har inte energi att springa, att hålla mig positiv, skapa.

En av anledningarna till att jag gillar hundar så mycket är att de verkligen motiverar mig att sakta ner och förenkla mitt liv. Även när jag gör misstag, dunkar Ace bara på svansen – ”Ohw. Du får det precis nästa gång. ”

Så det jag verkligen försöker säga här är att säga tack till dig för att du håller fast och läst den här bloggen, de nya såväl som de som har funnits ett tag. Det är oerhört intressant för en författare när någon – till och med en person – verkligen kommer att kolla in vad hon har att säga.

Den här bloggen har alltid varit oerhört intressant för mig, en viktig del av min dag, en anledning till denna löjligt blyga person att dela något?

För mer, se min publicera när jag kör med en hund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post