Vad borde vara i din kattdiet?

Denna publicering sponsras av balanserade blandningar

Katter borde blomstra, inte bara överleva. Ändå är den stora majoriteten av husdjursmatens val full av typer som är olämpliga komponenter valda för att uppfylla de minsta näringskraven, till den lägsta möjliga kostnaden, samtidigt som det låter “mänskligt lämpligt” för charm för köpare. Vi har tämjat våra katter, men vi har misslyckats med att få de näringsmässiga fördelarna med naturen med dem.

Katter är obligatoriska köttätare och borde matas en dietplan som minimerar spänningen på deras kroppar. Detta inkluderar till exempel att undvika växtkomponenter som morötter, potatis, spenat, kikärter, såväl som andra baljväxter som behöver utnyttja icke-primär, ineffektiva matsmältningsprocesser, och därför införa matsmältning.

Att göra ett medvetet alternativ att mata ordentligt är det allra första steget, men exakt hur bestämmer du vad som är näringsmässigt balanserat såväl som typer lämpliga?

Vem reglerar husdjursmat?

I USA erkänns näringskraven för ”komplett såväl som balanserad” husdjursmat av AAFCO (Association of American Feed Manages.) Organisationen är anklagad för att etablera såväl som att upprätthålla djurfoderkrav i alla femtio specifika regeringar. Dess huvudsakliga skyldighet är att garantera säkerheten för foder för mänsklig mat som skapar boskap. AAFCO specificerar att “… det är husdjursföretagets skyldighet att formulera sina produkter enligt den lämpliga AAFCO -standarden.” Det är denna formulering av produkter som utförs av marknaden som behöver bättre intresse om vi kommer att ta itu med det betydande ökningen i situationer i dietplan associerade sjukdomar.

Varför du borde vara orolig

Hur bekymrad borde du vara?

År 2007 ledde föroreningen av typer som var olämpliga korn som användes i husdjursmat till det största återkallandet av husdjur i historien som utlöste hundratals, potentiellt otaliga dödsfall. De verkliga siffrorna kommer många sannolikt aldrig att bli kända.

För närvarande undersöker FDA de typer som är olämpliga “kornfria” alternativa komponenter (stärkelse, kikärter samt andra baljväxter) för att identifiera om det finns en länk till hjärtsjukdom (DCM-dilaterad kardiomyopati).

Höga nivåer av typer av olämpliga kolhydrater kan bidra till kattens fetma kris, vilket i sin tur leder till sjukdom som sträcker sig från diabetes till artrit till hjärtsjukdomar.

Du borde vara extremt bekymrad.

Överlevande kontra blomstrande

Vi ser dessa extremt exakt samma problem i mänsklig livsmedelsindustri. Visst, vi kan komma igenom snabb mat, fram till hjärtsjukdomar, cancer eller någon typ av annan sjukdom som är inblandad med dålig näring blir det mycket bättre av oss. Men vi skulle blomstra på en balans mellan högkvalitativa näringsingredienser. Skillnaden för oss är att vi kan göra möjligheten till vilken mat vi köper för oss. Eftersom våra katter inte kan välja är det så mycket som oss att göra det bästa alternativet för dem.

Liksom med människor såväl som snabb mat, finns det en anledning till att våra katter vanligtvis som olämpliga recept och ingredienser. Det finns en marknad på 1 miljard dollar som producerar matattraktioner som kan göra att kartong verkar lika enastående som glass, eller biff, eller vad du kräver att det ska smaka som. Exakt samma sak gäller för husdjursmat.

Du är förespråkare för din katts hälsa.

Du är förespråkare för din katts hälsa. Det innebär att man erkänner att katter är obligatoriska köttätare som behöver en dietplan baserad på hälsosamma typer lämpliga livsmedel utan kemiska attraherande. En total såväl som balanserad dietplan inklusive kött, organ, såväl som den mycket lilla mängden kosttillskott som behövs för att total dieten, kontrollerar alla lådor.

Om balanserade blandningar

Balanserade blandningar producerar typer lämplig husdjursmat för katter. Deras högproteintyper Balanced ™ -recept är 97,5% USDA inspekterade såväl som auktoriserade djuringredienser, integrerade med en minsta mängd tillskott. Inga typer olämpliga komponenter inkluderade: Inga korn, “kornfria” alternativ, stärkelse, kolhydrater, kikärter eller andra baljväxter.

Husdjur är familj. Rovdjur Hunt. Välj för att mata lämpligt ™.

För mycket mer information, se BalancedBlends.com

*FTC -avslöjande: Detta är ett sponsrat inlägg, vilket innebär att jag kompenseras för att fungera detta innehåll. Oavsett mottagen återbetalning kommer du bara att se produkter eller tjänster på denna webbplats som jag tror är av räntesats för våra läsare.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Vem reglerar husdjursmat?
Varför du borde vara orolig
Överlevande kontra blomstrande
Om balanserade blandningar

Du kanske också gillar:
Rotationsdietplan för katter

Den bästa dietplanen för katter med cancer

Katter på en diet: Kommer de fortfarande att gilla dig?

«Fråga Feline Doc: Itchy Cat, lopp hanterar för vilda katter, rör sig med katter samt mer
Fråga kattens beteende med Dr. Marci Koski: Feline täcker inte kulllådavlagringar, katt som drar ut päls, liksom mycket mer »

7 kommentarer om vad som borde vara i din kattdiet?

Rånanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Njursjukdom hos katterNjursjukdom hos katter

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore6 De många vanliga orsakerna till för tidig sjukdom och i vissa fall är döden hos katter cancer och njursvikt.