Organiserande tips för Grooming Atmosphere

av Daryl Conner
28 februari 2018
Det verkar för mig att världen huvudsakligen består av två typer av människor; De som är naturligt organiserade, liksom de som inte är det. Tyvärr höstar jag in i den senare kategorin, medan jag vill höra till det förra.

Att hålla min arbetsyta ren såväl som organiserad är viktigt för mig, liksom när jag nyligen frågade andra groomers om detta ämne, uppgav de att det också är viktigt för dem. Organiserat arbetsområde är ett viktigt inslag för exakt hur effektiva vi är i vårt arbetsutrymme.

Professionella arrangörer kommer att säga att den extremt finaste metoden för att få hantera ditt område är att bli av med saker du inte behöver. Detta kan vara svårt, eftersom många av oss har svårt att avskilja sig med saker, även när de är produkter använder vi sällan eller aldrig. Till exempel, ett företag som jag ibland beställer schampo från extremt bra inkluderar många, små provflaskor med parfym med varje ordning. Eftersom de flesta av mina klienter inte riktigt är i parfym, lagrar jag noggrant de värdefulla bitflaskorna såväl som där de sitter och tar upp värdefull äkta egendom som bör utses för produkter som jag verkligen använder.

Här är några användbara koncept för att få saker organiserade i ditt vårdutrymme:

• Tunnit helt ut dina verktyg. Den smala rena du har haft sedan 90 -talet, med böjda tänder såväl som en dålig rostsituation? State Goodbye. Din allra första omgång av att redigera dina verktyg bör bestå av att du kastar bort allt som är skadat. Böjda eller skadade tänder skadar huden såväl som kappa, samt inte har något företag som tar upp området i ditt skötselområde. Din nästa omgång bör vara att sätta verktyg som är helt bra, men som aldrig används, i en låda. Vi alla har verktyg som vi köpte, trodde att de skulle vara bra och insåg då att de inte arbetar för oss. Den rutan ska doneras. Den tredje omgången bör vara för dig att lägga de verktyg du använder på nästan varje husdjur i en hög, såväl som de du bara använder ibland i en annan. Titta nu på verktygen i den allra första stacken och upptäcka platser för dem inom enkel räckvidd för ditt arbetsutrymme. tro kreativt; Det finns alla typer av containrar du kan använda som är visuellt attraktiva utöver praktiska. Jag gillar vintage saker. Mina “vardagliga” verktyg hålls i coola gamla trälådor som jag valde upp i antika butiker. Du kanske gillar det smidiga utseendet på rostfritt stålkök eller badrumsarrangörer. Inspektera platser som containerbutiken såväl som IKEA för några underbara lagringslösningar.
Annonser

• När det gäller enorma förvaringsbitar för att hålla dig nära din arbetsstation kan du ta hänsyn till coola gamla byråer eller skåp, modern mekanikverktygskistor och vad som helst däremellan. Kika på vad mänskliga hårstylister använder, eller köpa någon typ av möbler och göra det till din egen genom att lägga till krokar, hängande korgar eller vad som helst som du har elegant att göra utrymme för de verktyg du använder mest. Se bara till att allt du köper är välgjord såväl som robust som är tillräckligt för kraven från en hektisk skötselverksamhet.

• Låt oss säga att du (som jag) har ett litet saxberoende. Håll en eller två av varje typ nära ditt arbetsutrymme. Till exempel en uppsättning långa/korta kurvor, långa/korta rakt, ett par chunkrar samt ett par tunnare. Resten kan förvaras säkert i ett skåp. De saxar du använder rutinmässigt kan hållas genom att hänga dem från rack som är utformade särskilt för dem, eller så kan du bli kreativ. Jag lagrar mina i en vintage verktygslåda. Jag fyllde de privata sektionerna med torra bönor, liksom de håller min sax upprätt och hindrade dem från att stöta på varandra. När bönorna blir håriga/smutsiga kastar jag dem ut och lägger in färskt.

• Nästa, snäll med dina flytande produkter. Dematering, torkning såväl som saxsprayer som du använder ständigt bör hållas inom enkel räckhåll. Den fantastiska mousse som du bara använder på de två droppbelagda hundarna vars ägare hanterar för att hålla dem i full kappa kan stashas under de ovanliga dagarna du kräver det.

• Ta en svår titt på dina dekorativa accenter såväl som Knick -knacks. Som ni väl vet tenderar dessa produkter att samla hår såväl som damm såväl som smuts. Vem har tid att hålla dem alla polerade och ser vackra ut? Inte de flesta groomers jag känner. Vad kan du packa bort och lämna lite “vitt utrymme” i ditt arbetsområde? Om du har produkter som du inte bryr dig om, skicka dem i en donationslåda. Om du har produkter du älskar, känner igen att de inte alla behöver vara ute på skärmen, packa upp några och rotera dem då och då. Att ha ett öppet område i din arbetsbutik ger en känsla av fred och ordning.

• Om du har ett skåp eller garderob för att förvara saker, ta försiktiga mätningar av insidan och hålla dem med dig. Sedan när du handlar efter korgar/fack/förvaringsbehållare kommer du att kunna se vad som kommer att vara i form i ditt områdeliksom vad som inte kommer.

• När du organiserar produkter som kommer att hållas utom synhåll, leta efter mindre korgar såväl som förvaringsfack för att korrigera dem, samt separera dem genom klassificering för att göra dem lättare att hitta. Mycket första hjälpen produkter för husdjur såväl som människor inte bör blandas med schampon såväl som att avlägsna hjälpmedel. Ge varje klassificering av produkten sitt eget utrymme.

• Bonnie Peregoy (Bonnies hund såväl som Feline Grooming, Washington, DC) föreslår att groomers investerar i en stor högkvalitativ etikettstillverkare (du kan få en högkvalitativ maskin för under $ 50.) Att tydligt bestämma fack och lådor kommer att göra att lådor kommer att göra att göra att göra en högkvalitativ etikett Upptäck saker du letar efter oh – så – mycket lättare.

• Bonnie föreslår också att groomers tittar upp. Hon använder de största rankade förlängningssladorna, upphängda från minskningen av taket i sin butik, för att torka för maktstativ. Att hålla sladdar från golvet minskar inte bara röran, det ökar säkerheten.

• På tal om sladdar kan du få grepp om trassan på dem genom att samla in den oanvända avsnittet samt ta dem med ett gummiband eller blixtlås.

• Många groomers utnyttjar PEG -brädet eller lamellväggarna i sitt arbetsutrymme. Fördelen med dessa är att det finns så många val för lagringslösningar, alla färdiga och bara väntar på dig att välja vad som fungerar finast för dig.

• I badkaret kan gallon kannor ta mycket utrymme. Stylist, Leah Shirokoff föreslår att du fyller 16 uns flaskor med schampot du kommer att använda den dagen, samt hålla de större kannorna hållna ur vägen.

• Mobila groomers är skyldiga att hålla sitt röran till ett minimum sedan det begränsade området deras lastbil eller släpvagn erbjuder. Mary Oqendo säger: ”Som en mobil groomer arbetar jag själv. Jag kan inte be någon ta en sax eftersom den är utom räckhåll. Jag kan inte heller slösa tid på att leta efter något jag förstår att jag har, men kan dock inte tänka på exakt var det är. Att vara organiserad räddar mig tid. liksom tiden är pengar. ” Mary använder Tupperware -behållare i alla storlekar för att hålla saker i ordning. ”Locken håller håret ute såväl som varje Tupperware innehåller specifika föremål. Bågar, oöppnade blad, kammar, borstar och så vidare. ”

Genom att ta bort verktygen såväl som röran du inte behöver, såväl som eftertänksamt lagring av de produkter du gör, kan du göra ditt arbetsområde mer effektivt utöver mer attraktivt. Kanske är du inte en av de människor i världen som föddes organiserad, men med en viss ansträngning kan du låtsas att du var! ✂

Total

2

Andel

2

0

0

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post