Detaljhandelsprodukter och tilläggstjänster för kattklienten

av Deborah Hansen
2 december 2019
När vi tror på såväl detaljhandel som tilläggstjänster vill vi fokusera på de dagliga frustrationerna och kämpar från kattägare. Den främsta oro som dessa ägare delar är katthår på golvet, möbler och kläder.

Detta uppfylls noggrant av frustrationer med nagelproblem såväl som fekalmaterial på andra platser än kullen. Tillägg – på tjänster såväl som detaljhandelsprodukter som fokuserar på dessa problem är heta säljare.

Avtagande

Ägare blir frustrerade när katthåret är runt hemmet, eller intas såväl som en pälsboll. Som groomers finns det några saker vi kan göra för att hjälpa kattägaren att bli av med dessa frustrationer mellan skötselnöten. Att använda ytterligare tjänster, till exempel en sug -deshed, kommer att eliminera mycket mer död kappa än vi kan kamma eller slå ut ur den levande kappan vid den skötselnavtalet.

En deshed -tjänst kommer också att hålla katthår från ytor i ägarens hus längre än ett bad och rent ensam. Många kunder uppskattar inte bara den här tjänsten, men har förväntat sig ett ytterligare deshed -alternativ. I min skötselverksamhet erbjuder jag en sug som är en tillägg – på produkt till cirka 20% av kostnaden som mitt grundläggande bad och ren service.

Kammar

Detaljhandelsprodukter som hanterar utsläppsproblemet kommer också att öka din slutlinje. Jag erbjuder en medelkam med gelhantering samt en fin kam med gelhantering i min detaljhandelsavsnitt. Dessa två produkter kommer att vara lämpliga för borstbrukningsbehovet för varje kattklient. Jag har 90% medelstora kammar såväl som 10% fina kammar som många klienter kräver en medelkam för att bevara deras katt mellan skötselnöten.
Annonser

Jag gillar kammar med handtag av flera skäl. Först är de mycket lättare för ägarna att hålla. Mycket viktigare är att om katten går för att bita är ägarens hand längre bort från katten. En bitande katt kommer normalt att komma i kontakt med kammen istället för ägarens hand, vilket gör det till ett säkrare val för ägaren.

När en ägare köper en kam visar jag dem exakt hur man använder kamen och ger dem grundläggande borstriktlinjer. Sedan, vid varje besök, frågar jag exakt hur hemmet i hemmet går såväl som att ge en idé för att hjälpa kattägaren att finjustera sina färdigheter.

Nagelklipp

Nästa kamp för kattägare är klorna. Nagelklippare är en enkel detaljhandelsprodukt att lagra och flytta. Många ägare kommer att köpa nagelklippare och hamnade sedan frustrerade över att upptäcka exakt hur man använder dem. En annan teknik för att nagla vård som massor av katt groomers har haft framgång med är walk -i nagelkliniker och/eller förbetalda nagelpaket. Medan ägarna kämpar för att effektivt trimma sin egen katt naglar, är många mycket glada över att betala för någon annan för att hantera nageltillväxten på deras katt.

Om din tjänst kan skapa en teknik som snabbt arbetar i vardagen, kan nagelklipp vara en enkel källa till ytterligare intäkter. Vissa tjänster gillar att erbjuda nagelklipp som en promenad – i tjänst, medan andra gillar att erbjuda nagelklämmor som en klinik efter timmar. Att använda ett förbetalt paket för nagelklipp gör livet mycket enklare för kattägaren och bjuder in mycket fler kattägare att använda dina nageltrimtjänster.

Nagelmöss

Nagelkåpor är ytterligare ett föredraget tillägg – såväl som detaljhandelsprodukt för katt groomers. Stocking säsongsfärger gör nagelkåpor till ett måste – har för massor av kattfamiljer. Din tjänst kan ta en av två tekniker för spiklock: Först kan du erbjuda nagelkåpor i din detaljhandelsavsnitt och sedan applicera dem om en extra avgift under skötseln eller som en promenad – i tjänst. För det andra kan du göra nagelkåpor till en skötseltjänst, köpa dem i bulk och tillämpa nagelkåporna i din skötselavdelning. Jag har kontaktat nagelkåpor båda vägarna.

Min gynnade metod är att erbjuda det totala spiklocket till ägarna. Om kattägaren önskar kommer jag att använda nagelkåporna som en tillägg – på skötseltjänst. På detta sätt har ägaren ett fullt rör med lim samt ytterligare nagelkåpor för att ta hus samt applicera på nytt om katten drar av en eller mycket mer av nagelkåporna. När kattägare ser en saknad spiklock tenderar de att få panik såväl som att de tänker på det extra limet såväl som nagelkåpor som de tog med sig hus. Vid den tidpunkten kan ägaren välja att ansöka om spiklocket igen, telefonsamtal dig att ansöka om eller vänta upp till deras nästa skötselsession.

Avföring

Det tredje området för klientförvärring är fekal materia – antingen på katt eller kvar på en slumpmässig plats runt hemmet. En Sani -trim kommer att hjälpa till med detta. Jag erbjuder en SANI -trim på cirka 5% av mitt bad samt rena kostnader samt många kunder som köper detta tillägg – på tjänst för att fixa sina problem med avföring. Att få en katt till en inställning för att raka Sani -området kan vara svårt att lära sig, Howenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post