Boxerdoodle (Boxer Poodle Mix) hundbilder, egenskaper och fakta

Boxerdoodles är en blandningshund. De är en korsning mellan såväl pudel som boxare hundraser. Dessa valpar är smarta, lekfulla och vänliga.

Ibland kan Boxerdoodles också kallas Boxerpoos. Dessa blandade rashundar kan erbjudas i räddningar eller skyddsrum som är specialiserade på att rädda rasspecifika raser. Om du vill lägga till en av ovanstående hundar i ditt hem, handla inte!

Boxer Poodle Mix

Boxerdoodle är en lekfull, vänlig och rolig hund som kan göra ett utmärkt tillskott för alla typer av familjer. Eftersom de är extremt aktiva är Boxerdoodles inte väl lämpade för lägenhetsbevis.

En inhägnad gräsmatta kommer att göra dina barn såväl som hundens finaste vänner. Men övervakning är alltid nödvändig för alla typer av sessioner med små barn.

Boxerdoodle hundras

Boxerdoodles är en ovanlig ras som kombinerar en pudel med en boxare. Den har en robust, muskulös kropp och ett tufft utseende. Boxer Poodle -mixen kallas vanligtvis en designerras. Dess underbara uttryck såväl som stark struktur gör det till en framträdande hushållshund.

En heads-up, sedan storleksskillnaderna mellan pudeltyper, kan din boxerdoodle bli liten eller stor.

Boxer Poodle Mix såväl som Boxer Poodle = BoxerDoodle

Vad fan är en boxerdoodle?

Detta var det allra första problemet jag trodde på. Det är en blandning av såväl som en, som du kan se från namnet. Boxare en pudel och en ägare.

Boxer Poodle Mix är en designerhund. Det uppföddes för att vara en låg-shedding-hund och har de vinnande karaktärerna hos båda föräldrarna. Vi kommer att prata om dess temperament senare.

Denna ovanliga blandning är av tyska nedgångar, precis som pudeln eller boxaren. Många tror att pudeln föddes i Frankrike runt 1500 -talet.

Men tyskarna omfamnade snabbt namnet Pfudel till sitt språk och omfamnade det snabbt som sitt eget.

Boxer Poodle -blandningen, trots dess rika arv såväl som föräldrar, producerades under de senaste två decennierna. Det är extremt mycket en a. ny ras.

Hur ser en Boxerdoodle ut?

Alla känner igen den underbara dispositionen av en boxare. Ta det underbara uttrycket och lägg till det i den lockiga pälsen en pudel.

Denna blandning innehåller normalt den starka såväl som muskulös status, en boxare.

Vi måste allra första undersöka pudelgenerna för att bestämma storleken på en boxerdoodle. Det finns tre storlekar av pudlar: standard, mini samt leksak.

På grund av boxarens storlek kan emellertid 57-63 cm 22-63 cm. Vi kan avsluta det som är bra. Blandningar av boxepudlar blir större.

Poodle Boxers är mellan 3,5 såväl som 4,5 tum i storlek.10-25 tum (25,5-63,5 cm). Vid axeln. Det finns en stor marginal.

Exakt samma gäller vikten. Det är ungefär mellan 5 – 32 kg. Detta kan verka som en grov uppskattning, men allt beror på storleken på din pudel.

Du kan upptäcka många varianter av denna ras. Täck färger fast solbrun, svart eller rött.

Förstod du att det finns tre typer av vattenavvisande rockar

Både tjocka såväl som korta

Det är långt så bra som det är vågigt

Väldigt lockig

Som anges ovan är den typiska boxerdoodle-livslängden mellan 5-7 år.10-12 år

Boxer Poodle Mix Upptäck om att vinna personlighet

Av naturen är boxaren en en hängiven, vän och orädd hund med en livlig ande.

Även om pudeln är en aktiv ras förstås den bästa för sin snarkning. Intelligens och enkel träning.

Man kan se att Boxerdoodle kommer att hantera karaktärerna i sina föräldrar. Denna blandning kallas kärleksfull, snäll, lojal såväl som vänlig.

Boxer Poodle Mixs vinnande temperament gör det till en utmärkt hund. Denna ras är utmärkt med barn i alla åldrar såväl som andra husdjur.

Boxerdoodle är naturligt skyddande såväl som ibland, en hund skäller när något inte är rätt eller någon äventyrar säkerheten i ett hem.

Boxer Poodle Mix

Boxer Poodle Mix är en topphund sedan dess intelligens, vänlighet och skyddande natur. terapihund.

De används också av myndigheter i fältarbete. Deras mörka kappa gör det svårt att se på natten, liksom deras storlek gör att de kan söka de flesta rovdjur.

Denna ras gillas av många familjer. Vakthund eller vakthund

Det är bara naturligt att Boxerdoodle ska tillhöra arbetsgruppen men vad betyder detta egentligen?

Arbetande hundar är snabba att lära sig, varna, vakna och starka. De uppföddes ursprungligen för att hjälpa människor med sina arbetsuppgifter. Detta inkluderar att skydda egendom, dra slädar samt utföra vattenräddningar.

Höjdpunkter

Boxerdoodle kan kallas en hund med blandad ras. De är inte renbröd, som deras boxare och pudelföräldrar.

Boxerdoodles kan upptäckas i nästan alla typer av färger du kan föreställa dig, även om bruna nyanser är de mest populära.

Boxerdoodles har en lockig, vågig kappa som kan variera i längd från extremtEly kort till extremt lång. Det kommer att kräva att rengöras åtminstone när en dag.

Boxerdoodles såväl som barnen går bra. Se till att träna dina hundar såväl som barn tidigt i livet.

Denna blandade ras bör socialiseras ordentligt för att vara med andra husdjur. De kan vara bekvämare som ett enda husdjur.

Boxerdoodles kan vara intelligent såväl som aktiva och är enkla att träna. De gillar att gå på långa promenader och vandringar med sina ägare.

De är såväl sociala som vänliga hundar. De är utmärkta hushållskamrater.

Historier om boxare pudelblandning

Boxerdoodle är en ny ras av blandad hund, men den tar inte bort när den introducerades. Rasen har funnits i ett decennium, enligt finaste gissningar.

Pudeln är en del av det egyptiska arvet. Pudeln populariserades sedan i Frankrike som en ankajakt och hämtning av hund.

Boxersidan av rasen uppföddes ursprungligen som en stridande och arbetande hund på 1800 -talet. De är nu underbara följeslagare såväl som kärleksfulla hushållsmedlemmar, liksom deras stridsinstinkter har eliminerats.

Även om Boxerdoodle är en framstående ras, hamnar många i skyddsrum. Om du funderar på att lägga till Boxerdoodle i ditt hem är det värt att kontakta regionala skyddsrum såväl som räddningsgrupper.

Storleken på boxarpudelblandningen

En Boxerdoodle kan kallas en medelstor, stor eller liten hund. De exakta dimensionerna på Boxerdoodle kan variera, vilket vanligtvis är situationen med blandade raser.

De utvärderar mellan 12 såväl som 70 pund, liksom variation i höjd från 10 till 25 tum. De kvinnliga Boxerdoodles kan vara mindre än deras manliga motsvarigheter.

Personlighet av boxarpudelblandning

Människor börjar ofta tala om boxerdoodles genom att diskutera exakt hur vänliga och sociala de är. Du kommer att känna dig som en del av hushållet så snart du får dem. Deras livliga natur gör det enkelt för dem att binda med barn.

Din Boxerdoodle är en utmärkt kompis för alla som tycker om att vara aktiv utomhus. Du kan upptäcka att din boxerdoodle simmar i en vattenmassa om du rinner för att vara nära den. Du kommer att underhållas av de roliga såväl som fåniga upptäckter av denna blandade ras.

Deras intelligens är den näst mest typiska saken som folk säger om boxerdoodles. Dessa hundar är såväl intelligenta som enkla att träna.

Så länge du har ett bra socialiseringsprogram såväl som träningsschema är det ingen fråga om det. Du kan sluta med en envis hund.

Hälsa av Boxer Poodle Mix

Boxerdoodles kan tänkas på friska hundar. De kan emellertid vara mer mottagliga för specifika förhållanden än boxaren eller pudeln. Rutinmässiga wellness ser med din veterinär är viktiga, som alltid.

Boxerdoodles är mottagliga för att följa hälso- och hälsofrågor:

Svälla

Kardiomyopati

Entré

Ta hand om Boxer Poodle Mix

Boxerdoodles är energiska hundar som behöver mycket träning. Sikta på minst en timmes träning varje dag. Vandring bör göras i snabb takt. Utanför tiden bör inkludera simning, hämta och agility -träning.

De är kloka hundar, så det är viktigt att hålla dem psykologiskt och fysiskt utmanade.

Boxerdoodle -ägare måste betala nära ränta för sina hunds öron, ögon och öron. De bör också inspektera dem åtminstone när en vecka. Rutinmagelklippning är ett måste på grund av hundens aktiva livsstil. Be din veterinär om råd och vägledning.

Det är viktigt att inspektera tasskuddarna hos blandade rashundar efter alla typer av externa sessioner.

Din veterinär kan föreslå att man rengör öronen för att eliminera alla typer av skräp eller skadedjur.

Boxer Poodle Mixs utfodring

En Boxerdoodle-dietplan som är lämplig för små hundar, medelstora hundar och stora hundar bör skapas. Rasen är i alla fall energisk.

Boxerdoodles bör följa en hälsosam kost. Överätning såväl som brist på träning kan leda till viktökning såväl som andra hälso- och hälsoproblem.

Boxerdoodles dietplan kommer att modifieras när de åldras, precis som alla hundar. Be din veterinär om råd om Boxerdoodles diet. Det finns lika mycket variation mellan hundar (inklusive deras vikt, energi och hälsa) för att göra en exakt rekommendation.

Boxer Poodle Mix Grooming samt kappfärg

Du kommer att bli förvånad över utbudet av färger som erbjuds till Boxerdoodles. De mest framstående färgerna är dock vanligtvis bruna.

Även om Boxerdoodles hår är lockigt och vågigt i naturen, kan det också variera i längd. Du kommer att kräva att få en kabel ren för att rengöra den blandade rasens hår minst två gånger om dagen. Du kan kräva att ta din hund till groomers eller veterinärer för att eliminera alla typer av mattor.

Boxerdoodle är i allmänhet tänkt på att vara en klimatanpassningsbar hund. På grund av Boxerdoodles storlek såväl som längdskillnader är det viktigt att bedöma om ditt hus är lämpligt för dem.

Om vädertillståndet blir lika kallt,Se till att din hund har en kappa som är lämplig för förhållandena. Under varmare månader, se till att skugga såväl som vatten erbjuds för externa aktiviteter och lek.

Boxer Poodle Mix med barn såväl som andra husdjur

Boxerdoodles såväl som barnen går bra. Se till att träna dina hundar såväl som barn tidigt. Även om Boxerdoodles är utmärkta hushållshundar, presterar den blandade rasen vanligtvis mycket bättre med äldre barn.

Hundar som redan är en del av hemmet måste socialiseras med sina ägare. Boxerdoodle ska kunna ensam online.

Denna ras är finaste socialiserad tidigt. När du tar med dig din Boxerdoodle hem, se till att belöna dem för deras stora vanor och för att följa ett träningsprogram.

Träning för Boxer Poodle Mix

De är inte hyperaktiva men de kräver att vara aktiva varje dag. Boxerdoodles tycker om att springa och jogga i stora öppna utrymmen.

Boxerdoodles kan anpassas till att bo i lägenheter om de är regelbundet tagna för långa kopplade promenader eller lektsessioner i en inhägnad trädgård. Dessa hundar kan snabbt bli trötta och visa aggression om de inte får tillräcklig träning.

Boxer Poodle Mixs träning

En Boxerdoodle är smart, känslig och ljus av naturen. Det kan utbildas såväl som hanteras, särskilt med godis såväl som belöningar.

Det är inte en bra kandidat för hårda eller förtryckande träningsmetoder. introducera hundarna till andra hundar och lära dem lydnad. När du tränar ditt husdjur, säkerställa rättvisa, fasthet och konsistens.

Utfodringsplan för Boxer Poodle Mix

En boxerdoodle vuxen behöver ungefär två och en halv till tre koppar torr hundmat per dag. En hälsosam dietplan som är rik på proteinkällor som fjäderfä såväl som fisk skulle ge den energi som krävs för att utföra allvarliga uppgifter som behöver uthållighet och smidighet.

Grooming for Boxer Poodle Mix

Regelbunden borstning är nödvändig för både lockigt och långvågiga rockar för att eliminera döda hårstrån. För att göra deras päls fungerande såväl som enkel att ta hand om är expertklippning nödvändig. En vanlig borstning gör att pälsen är blank och ren för dem med ett kortare hår.

Efter en aktiv dag kan du torka av pälsen med en fuktig trasa. För att förhindra bakterieinfektioner, håll öronen rena såväl som att tvätta dem med måttligt hundschampo om det behövs.

Hälsoproblem när det gäller Boxer Poodle Mix

Dessa hundar är tänkt på en hård ras eftersom de inte har allvarliga genetiska hälso- och hälsoproblem. De är mottagliga för hudinfektioner, allergiska reaktioner, PRA, epilepsi och höftdysplasi.

Det här är några fascinerande fakta

Denna ras är flexibel såväl som kan användas i myndigheter som en vakthund eller vakthund.

Det kan anpassa sig till alla typer av klimat.

Bra hund, utmärkt ansvar

Boxerdoodle är nödvändig för sådana övermänskliga feats.

Grooming: Denna blandning kan övervägas, lyckligtvis för dig hypoallergenisk det kastar extremt lite. Detta är ett utmärkt val för allergi -drabbade. Det är enkelt att brudgummen.

Övning: Det är här Boxerdoodle kommer att arbeta. Denna Boxerdoodle har varit ett dedikerat husdjur. Hög energinivå måste den utövas dagligen. Det tycker om att köra med maximal hastighet i öppna utrymmen.

Din hund kommer att kunna anpassa sig till små områden om du tar din valp för långa promenader eller till parken för att låta den tappa all sin energi innan du går hem.

Du vill inte ha en Boxer Poodle Mix som är hyperaktiv i en liten lägenhet. Skadade rätter såväl som smutsigt toalettpapper runt!

Träning: Detta bör inte vara ett problem för en hund så ljus. Boxerdoodle är dock känslig. Det svarar inte bra när det utsätts för allvarlig behandling.

En hund som är envis eller grov kan straffas.

Istället bör du öva, positiv förstärkning med godisbelöningar. De upptäcker finaste när de har en patient, rättvis och positiv ägare.

Det är också en utmärkt idé. börja umgås tidigt.

Matning: Boxerdoodle äter normalt mellan 5-7 måltider per dag.2 1/2 till 3 koppar varje dag måste du. Du måste tillhandahålla din hund uthållighet såväl som smidighetsträning om du vill att han ska kunna göra det. Hög proteindiet är en blandning av såväl fjäderfä som fisk.

Är du beredd att omfamna en Boxerdoodle?

Designerhundar är i allmänhet dyrare än sina motsvarigheter, så var redo för det. Poodle Boxer valpar kan vara svåra att upptäcka och därför är dyrare. 1 200 $ – 1 500.

Det finns ingen officiell webbplats som hjälper dig att upptäcka boxerdoodle -uppfödare eller adoptioner. Ditt finaste val är PuppyFind, Blueridge Boxer Rescue eller nästa dag husdjur.

Om du inte kan upptäcka rasen du vill ha, är dessa hundar liknande. De är alla vinnare!

Pitbull & Boxer Mix

Labrador mix

Boxer & Beagle Mix

Vit boxare

Blandar Boxer Poodle Mixes?Från namnet kan vi samlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post