Leo’s Social Distancing

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

Liksom många av oss såväl som våra husdjur har Leo känt effekterna av social distans. Tyvärr förstår Leo inte varför han inte har åkt till parken eller stranden, liksom han verkligen inte förstår varför vi inte slutar lika bra som att säga till grannarna på våra promenader. Nu, varje gång vi ser andra människor eller hundar på våra promenader lyser Leo och försöker styra promenaden mot dem. Om vi ​​korsar stigar försöker han att slänga på dem. Lungen är inte en aggressiv utsläpp, det är en “älskar mig, husdjur mig” vädjan om uppmärksamhet. För dem som inte förstår Leo kan det vara en skrämmande syn att se en så stor hund som kommer på dig, men de som förstår honom, förstår att han är allt fluff och ingen bit. Men vi håller honom vanligtvis tillbaka sedan aggressiv eller inte, han är en betydande 95 kg fluff.

Den sociala distansen har också helt förändrat Leos syn på fordon. Innan hembeställning, skulle Leo komma att arbeta med mig varje dag, vilket innebar att han skulle komma in i ett fordon 20 gånger i veckan på ett minimum. Han hade aldrig gillade fordonsturer så han var aldrig entusiastisk över att hoppa in. I själva verket behövde jag vanligtvis koaxa honom med godis för att hoppa in. Eftersom vi har varit hemma har Leo inte varit i fordonet mycket alls. Efter några livsmedelsbutiker var Leo upprörd över att han inte kom med. Så vi valde att ta med honom när det var möjligt, som att välja uttag. Under de senaste två åren har vi haft Leo, jag har aldrig sett honom mycket mer stolt över att hoppa in i bilen. Nu kan han knappt vänta tills dörren är öppen innan han introducerar sig i baksätet. Han gillar också absolut att sniffa utanför fönstren, medan innan han inte skulle gå nära det öppna fönstret.

Förhoppningsvis, när Leo börjar arbeta igen en gång en gång dag
Han kommer att fortsätta att gilla fordonsresor lika mycket som han gör nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post